POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

INTRODUCERE

Prezenta Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens.

Va rugam sa consultati si Termenii si Conditiile noastre disponibile la adresa www.entrepreneurship-academy.ro  si Politica Cookie detaliata in acestea, in care se explica folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre.

In mod normal, website-ul poate fi utilizat fara introducerea de date cu caracter personal. Cand date cu caracter personal  sunt colectate pe site acestea sunt colectate intrucat persoana interesata furnizeaza aceste date in mod voluntar, cum ar fi situatia  in care o persoana interesata aplica pentru a participa la evenimentele organizate de EA – The Entrepreneruship Academy sau pentru a aplica la programul de licenta pus la dispozitie de catre EA – The Entrepreneurship Academy.

Ca regula, EA – The Entrepreneurship Academy  colecteaza si prelucreaza datele pe care utilizatorii site-ului sau viitorii studenti/ potentiali candidati, precum si parintii/tutorii acestora, aleg, in mod liber, sa le furnizeze. De asemenea, e posibil ca EA – The Entrepreneurship Academy sa prelucreze date persoanle ale persoanelor care, la un moment dat, au fost interesate de un eveniment organizat de noi sau au fost interesate sa primeasca  noutati in ce priveste activitatea noastra, au participat la un eveniment organizat de noi sau ale persoanelor care aplica in vederea recrutarii pentru o pozitie in cadrul organizatiei noastre.

Politica de confidentialitate a The Entrepreneurship Academy se aplica oricarui vizitator/utilizator al site-ului, precum si oricaror date cu caracter personal prelucrate de catre The Entrepreneurship Academy.

In masura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre EA – The Entrepreneurship Academy va sfatuim sa nu ne accesati site-ul, sa nu va inregistrati sau sa nu ne transmiteti documente/informatii care contin date cu caracter personal.
CINE PRELUCREAZA DATELE DVS. CU CARACTER  PERSONAL

 

Operatorul datelor dvs. este FUNDATIA ENTREPRENATION, cu sediul social in  Bucureşti Sectorul 3, Str. Putul lui Zamfir, nr. 36, etaj 3, biroul 4, inregistrata in Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 92/10.05.2002.

 

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM 

EA – The Entrepreneurship Academy colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispozitia organizatiei, prin accesarea si vizitarea de catre acestia a site-ului, prin inscrierea la evenimentele sale, prin completarea formularelor puse la dispozitie de catre EA -The Entrepreneurship Academy, on line sau off line, prin contactarea facultatii, prin una din modalitatile puse la dispozitia dvs.(chat, telefon, e-mail) sau din surse publice.

De asemenea, in cazul accesarii site-ului nostru, colectam informatii cu ajutorul modulelor cookie (“cookie-uri de sesiune” si “cookie-uri persistente”) pentru a ne ajuta sa va identificam atunci când vizitati Website-ul si sa dezvaluim module cookie cu agenti de publicitate sau retele de publicitate terta parte.

De asemenea, este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicatii, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, sa foloseasca mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. In aceasta situatie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce inseamna ca in legatura cu colectarea de date facuta de catre furnizorii respectivi, persoanele ale caror date sunt prelucrate de catre acestia trebuie sa consulte politicile de protectia datelor si notele de informare ale acelor furnizori intrucat, in cazul acelei prelucrari, se aplica politicile furnizorilor. Sub rezerva legislatiei aplicabile, EA – The Entrepreneurship Academy nu este responsabila pentru practicile acestor furnizori privind protectia datelor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terte parti pe website, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administreaza aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta sa analizam modul in care utilizati website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzand adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terte parti relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de The Entrepreneurship Academy:

  • Nume si prenume
  • Date de contacte : adresa de e-mail si numar de telefon, id skype
  • Profil retele de socializare: profil facebook, profil linkedin, profin Instagram, profil youtube
  • Date privind educatia : anul absolvirii liceului, profilul urmat, liceu absolvit, media de la bacalaureat, anul obtinerii diplomei de la bacalaureat, precum si restul informatiilor  privind educatia, solicitate prin formular de aplicatie la programul de licenta pus la dispozitie de EA – The Entrepreneurship Academy, in masura in care o persoana interesata doreste sa participe la acesta;
  • Imaginea si vocea :  in cazul in care vizitati sediul facultatii, respectiv imaginea si vocea, in cazul in care participati la evenimentele noastre sau va inscrieti in programul de licentiere;
  • Experienta profesionala : in masura in care doriti sa aplicati pentru a participa la procesul de recrutare pentru un post in cadrul entitatii noastre, datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de noi in scopul identificarii candidatilor potriviti.

 

CUM COLECTEAZA THE ENTREPRENEURSHIP ACADEMY DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in anumite imprejurari, inclusiv:

·         In momentul in care navigati, solicitati informatii, completati formulare sau interactionati pe website-ul nostru

·         In momentul in care ne contactati, prin intermediul datelor de contact, chat, adresei de e-mail sau al numarului de telefon, paginilor noastre din social media, pentru a ne cere informatii si /sau detalii despre programul educativ pe care EA -The Entrepreneurship Academy il pune la dispozitia persoanelor interesate, respectiv formulati o reclamatie si/sau o sesizare

·         In momentul in care ne puneti, in orice fel, la dispozitie, informatii despre dvs., in vederea participarii la evenimentele noastre si/sau inscrierii in cadrul facultatii

·         In momentul in care ne transmiteti datele (CV-uri) pentru ocuparea unei pozitii in cadrul entitatii noastre sau ca parte a formularului de aplicatie pentru inscrierea la programul de licenta.

·         In momentul in care participati la evenimentele noastre si completati formulareale specifice, cu aceasta ocazie.

In anumite imprejurari, colectam date cu caracter personal cu privire la dvs. de la o sursa terta. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe canalele de social media sau prin intermediul targurilor universitare. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de confidetialitate a respectivelor portaluri, respectiv organizatorilor targurilor. In orice caz, cu privire la datele pe care la colectam de la terti, prezentele conditii se aplica corespunzator.

 

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesara in vederea incheierii si/sau executarii unui contract cu dvs. – pentru inscriere la cursurile EA – The Entrepreneuship Academy sau pentru ocuparea unei pozitii in cadrul organizatiei noastre;
  • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale conform legislatiei olandeze privind forma de invatamant;
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale EA- The Entrepreneurship Academy, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, in ce priveste prelucrarea imaginii dvs. atunci cand vizitati sediul facultatii, datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al EA – The Entrepreneurship Academy de a-si proteja bunurile si de a preveni furturi si abuzuri in sediul facultatii si de a proteja integritatea studentilor care participa la cursuri.
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale EA – The Entrepreneurship Academy pentru promovarea activitatii si actiunilor sale, in vederea atingenrii scopurilor asociatiei.
  • Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dvs. prealabil si explicit, in cazul fotografiilor efectuate in cadrul evenimentelor noastre, exprimat la inscrierea la eveniment, printr-un formular completat in prealabil. Va puteti retrage in orice moment consimtamantul cu privire la utilizarea fotografiilor, prin trasnmiterea unui e-mail la adresa info@entreprenation.ro, retragerea constimtamantului producand efecte pentru viitor, fara a afecta prelucrarile efecutate pana la momentul retragerii constimamantului.

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

  • Parcurgerea procesului de preselectie in vederea admiterii in cadrul EA -The Entrepreneurship Academy ;
  • Furnizarea ofertei educationale EA -The Entrepreneurship Academy;
  • Evaluarea evenimentelor organizate de  EA -The Entrepreneurship Academy;
  • Informarea dvs. cu privire la activitatea si actiunile EA – The Entrepreuneurship Academy;
  • Solutionarea oricaror cereri si /sau reclamatii solicitate de dvs. cu privire la programul educational;
  • Respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de pastrare a evidentelor si de arhivare)
  • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
  • Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediul nostru, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-ul si celelalte sisteme;
  • In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
  • Daca ai aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul entitatii noastre,  datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experienta dvs. profesionala si pregatirea  dvs. sunt potrivite pentru pozitia pentru care ati aplicat
  • Pentru promovarea activitatilor Asociatiei si comunicarea cu dvs. pentru a va tine la curent in ceea ce priveste EA – The Entrepreneurship Academy, anunturi si alte informatii cu privire la  oferta educationala a The Entrepreneurship Academy, precum si evenimente si proiecte EA – The Entrepreneurship Academy;
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dvs., va putem prelucra datele cu caracter personal si in scopul promovarii actiunilor desfasurate in evenimentelor dvs., in ce priveste imaginea dvs.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

·         Va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie.

·         Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului EA – The Entrepreneurship Academy.

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu entitatile asociate The  Entrepreneurship Academy (entitati afiliate, organizatii fondatoare, parteneri in desfasurarea programului educational), precum si  societatilor imputernicite – in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara The Entrepreneurship Academy (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii administrare si gazduire site, servicii administrare si gazduire platforma educationala, servicii de publicitate, servicii de consultant financiara, juridical, contabila) in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. EA – The Entrepreneurship Academy  va pastra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii;

 

In cazul in care decizi sa te inscrii la programul de licenta oferit de EA – The Entrepreneurship Academy prin completarea formularului de inscriere,  intelegi si esti de acord ca:

  • Datele introduse vor fi colectate prin intermediul platformelor online
  • Orice date vei introduce in formularul de aplicație vor fi supuse Politicii de Confidentialitate a The Entrepreneurship Academy.
  • Datale introduse in formularul de aplicatie vor fi salvate conform reglementarilor din cadrul Comunitatii Europene;
  • The Entrepreneurship Academy va fi responsabila pentru procesarea datelor furnizate de catre tine prin intermediul formularului de aplicatie

De asemenea, EA – The Entrepreneurship Academy  isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele colectate prin plug-in-urile si widget-urile tertelor parti de pe site-uri (cum ar fi JotForm, Google Form) sunt colectate direct de furnizorii de plug-in-uri si widget-uri. Acestor date li se aplica politicile de protectia datelor ale respectivilor furnizori, EA – The Entrepreneurship Academy neavand nicio raspundere fata de prelucrarea datelor de catre acestia.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.

 

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea alea contractorilor nostri. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va oferim posibilitatea de a actualiza/modifica informatiile personale de identificare si la dezabonarea de la buletine de stiri si e-mailuri de marketing.

 

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau orice alte date pe care ni le-ati furnizat anterior sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la adresa info@entreprenation.ro.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

EA – The Entrepreneurship Academy a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si EA – The Entrepreneurship Academy nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre The Entrepreneurship Academy a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 5 ani de la data finalizarii studiilor pentru aplicantii programului de licenta si in 5 ani de la data introducerii datelor pentru alte Evenimente organizate de EA – The Entrepreneurship Academy sau in cazul in care v-ati oferit datele pentru a afla informatii despre organizatie si despre actiunile pe care aceasta le intreprinde.

 

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 

1. Dreptul de a cere EA -The Entrepreneurship Academy  accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la The Entrepreneurship Academy  o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datele personale, drepturi detaliate in prezenta politica. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa. Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

2. Dreptul de a cere EA -The Entrepreneurship Academy  rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin transmiterea unui email la adresa info@entreprenation.ro.

3. Dreptul de a cere EA – The Entrepreneurship Academy stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere The Entrepreneurship Academy stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar EA – The Entrepreneurship Academy  are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:

–       Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

–       Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea

–       Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dvs. in scopul marketingului direct

–       Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

–       Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale

Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin email la adresa info@entreprenation.ro sau prin posta la adresa Bucuresti, Sector 3, Strada Semilunei, nr. 4-6.

4. Dreptul de a cere EA – The Entrepreneurship Academy restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:

–       Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitatea datelor

–       daca prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii

–       daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

–       in cazul in care v-ati opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

–       In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

5. Dreptul la opozitie In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperioase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.

Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

 

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresata EA – The Entrepreneurship Academy, la adresa info@entreprenation.ro sau prin posta la adresa Bucuresti, Sector 3, Str. Semilunei, nr. 4-6. Este posibil, in acest caz, sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna iunie 2019. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

 

CONFIDETIALITATE

Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consimtamantului dvs. comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

CONTACT

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari legate de prezenta politica de confidentialitate, precum si de prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa info@entreprenation.ro sau sa ne transmiteti solicitare scrisa la adresa Bucuresti, Sector 3, Str. Semilunei, nr. 4-6.