20 noiembrie 2018

Visezi să fii schimbarea în comunitatea ta? Înscrie-te la competiția EntrepreNation CityStart!

Dacă ar fi să te descrii ai spune că ești proactiv, pasionat de munca în echipă, implicat în comunitate și interesat de dezvoltare personală prin activități nonformale? Ai idei de proiecte care pot aduce un plus de valoare? Atunci competiția naţională EntrepreNation CityStart este cu siguranță și pentru tine.

EntrepreNation CityStart, organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, se adresează celor care visează să demonstreze că pot avea un impact în comunitate, prin ideile lor, oferindu-le câştigătorilor de burse de studiu la EA- The Entrepreneurship Academy, locul unde tip de patru ani te transformi din student în business owner/manager.

Concret, ce este EntrepreNation CityStart?

EntrepreNation CityStart este o competiţie antreprenorială, dedicată liceenilor şi studenţilor de anul I, organizată în opt mari orașe (Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu, Galaţi şi Iaşi).

Competiția este stucturată din trei etape, prima fiind axată pe formarea ta, prin workshop-uri care te vor ajuta să te autoevaluezi și să vezi care este cel mai valoros loc pe care îl poți avea într-o echipă.

Apoi, cea de-a doua etapă se concentrează pe formarea echipei și stabilirea responsabililor, urmată de un brainstorming pe fiecare echipă pentru idei care ar putea schimba în mai bine comunitatea locală. (Le ai deja? Pune-le pe hârtie și propune-le când vii la EntrepreNation!)

De asemenea, vei învăța cum se proiectează un business și ulterior, în aceeași zi fiecare echipă va prezenta planul pentru următoarele patru luni.

Apoi, în cea de-a treia etapă vei lucra, împreună cu echipa ta, la ideile de business pe care ai primit feedback. Timp de 4 luni vei testa pe propria piele ideea de antreprenoriat şi intraprenoriat.

Cine te ajută?

La evenimentele din fiecare oraș vor fi prezenți antreprenori și studenți ai The Entrepreneurship Academy care au deja un business și au trecut prin provocările care astăzi poate ți se par de neînvins. Apoi, în cele 4 luni de testare a proiectelor, echipa EA – The Entrepreneurship Academy îţi va oferi suport săptămânal pentru atingerea obiectivelor. 

Când se vor afla câştigătorii?

Câştigătorii vor fi aleşi în luna aprilie, la finalul perioadei de testare, având ca şi criterii de evaluare planul iniţial şi modalitatea în care acesta a fost implementat. Până atunci, echipele implementează ideile și schimbă, puțin câte puțin, comunitatea!

Formularele de înscriere, pentru fiecare oraș sunt disponibile aici.

Acceptă provocarea și înscrie-te la EntrepreNation CityStart! Fii schimbarea în comunitatea ta!