18 iunie 2019

Spark Week – Primul festival de antreprenoriat pentru liceeni

Cu toții am auzit măcar o dată întrebarea „Și, ce te faci când vei fi mare?”. Ei bine, dacă tu faci parte din acei tineri care visează să schimbe lumea cu proiectele lor, să aducă un plus de valoare comunității, să construiască alături de o echipă un business de nota 10 și să îi inspire pe cei din jur, Spark Week este evenimentul care te va ajuta să înțelegi mai bine care sunt pașii de urmat pentru ca planul tău să funcționeze. Dacă ești licean în clasele a X-a, a XI-a sau  a XII-a (din toamnă) marchează-ți în calendar că între 26 și 31 august te dezvolți alături de alți tineri ca tine la Spark Week!

Ce este SparkWeek?

Poate te-ai aștepta să-ți spunem simplu: un festival pentru viitori antreprenori. Află că Spark Week va fi mai mult decât un eveniment cu sesiuni de conferințe. Programul se va desfășura atât la sediul EA-Entrepreneurship Academy, cât și la business-uri locale unde vei putea interacționa direct cu antreprenorii, dari outdoor, pentru diverse activități.

Ne-am gândit să-ți oferim o experiență completă, de aceea în cadrul Spark Week vei discuta cu antreprenori și oameni de business recunoscuți la nivel național, vei învăța cum să pornești o afacere de la 0 de la profesioniști. lături de echipa ta, vei face bani,  vei trăi practic experiența de antreprenorși vei participa la activități fun. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să cunoști „la cald” atmosfera din cadrul EA-The Entrepreneurship Academy și vei fi inclus în comunitatea Spark Week de tineri pasionați de antreprenoriat.

Ce profesioniști vin la Spark Week?

La eveniment îți vor vorbi persoane cu ani de experiență în spate în domeniul afacerilor, cu care vei putea interacționa fără bariere. Credem cu tărie că orice tânăr are de câștigat atunci când se lasă inspirat de cei care au atins succesul prin ideile și munca lor.

Printre speakerii Spark Week se numără Alin Copîndeanu, CEO&Co-founder al business-ului Tudor Personal Tailor, Răzvan Crișan, CEO&Co-founder al M60 Group și Stelian Iacob, Chief Operations Officer al Therme București,

Stai cu ochii pe noi și urmărește pagina EA-The Entrepreneurship Academy pentru că acolo vom anunța pe parcurs toți speakerii care vor fi prezenți la eveniment!

Ce vei face la Spark Week?

Programul este divers și va fi împărțit pe zile în funcție de următoarele teme generale: Knowing, Exploring, Building, Testing, Doing și Celebrating. Printre activități se numără: workshop de autocunoaștere, vizite la antreprenori locali, discursuri inspiraționale, workshop de idea generating și workshop de vânzări. În plus, ne vom distra împreună și la un treasure hunt. Mai multe despre programul complet poți vedea aici.

Cât costă?

Prețul biletului include 3 mese pe zi, participarea la toate experiențele de învățare și distracție, transportul între diverse locații din timpul festivalului, kitul de participant. Nu include cazarea în București și nici drumul până aici. Dacă vii cu un prieten ai discount de 10% din valoarea biletului disponibil la acea dată sau dacă vii cu 3 prieteni veți avea discount de grup de 15%.

Primele zece bilete se pot achiziționa la prețul de 750 de lei, cele early bird (până pe 5 iulie) costă 850 de lei, biletul regular (până pe 9 august) costă 900 de lei, iar cel late bird (până pe 25 august) 1.200 de lei.

Pași de urmat!

Fii atent la cei patru pași:

  1. Completezi formularul de aplicare și îți rezervi locul
  2. Vezi dacă ai fost selectat și locul ți-a fost confirmat
  3. Achiți taxa de participare (do not worry: este luat în considerare costul biletului de la data aplicării în formular)
  4. Gata, acum poți să începi să-ți pregătești bagajul și curiozitățile!

Ne vedem la Spark Week! Abia așteptăm să te cunoaștem și să discutăm despre business! Be a changemaker!