Profesorii și Team Coaches de la The Entrepreneurship Academy sunt oameni de afaceri, cu multiple experiențe antreprenoriale, cu responsabilități manageriale la cel mai înalt nivel, recunoscuți în România și la nivel internațional pentru competențele și realizările lor.  

Îi unesc pasiunea și dedicarea cu care susțin dezvoltarea antreprenorială sustenabilă în România. Mai mult, conform standardelor de acreditare, aceştia au experienţă de predare sau de training de minim 2 ani, înainte de a fi selectaţi ca parte din corpul expert al facultăţii.  Lista antreprenorilor și managerilor de top care vor susține EA în calitate de experți / profesori e în creștere continuă.

TEAM COACHES

Ilinca Păun

Team Coach pentru anul IV

După ce a absolvit arhitectura, incluzând studii în Spania și Anglia, Ilinca a petrecut 18 ani în real estate și a fost CEO al firmei de consultanță Colliers International Romania timp de 8 ani, începând cu 2010. Din 2016 a intrat în antreprenoriat în educație, fiind unul dintre fondatorii EA – The Entrepreneurship Academy. În 2018 co-fondează 3House, un business de co-working, care astăzi este parte din Impact Hub, unde este acționar. Pasionată de educație, Ilinca a conceput alături de colegii de la Colliers programul de leadership Colliers Academy, unde predă module de Intrapreneurship. În cadrul EA – The Entrepreneurship Academy, Ilinca este CEO, Coach și Business Mentor.

Cosmin Alexandru

Team Coach pentru anul III

Cosmin Alexandru a fondat și condus, vreme de 12 ani, GfK România, apoi a avut propria firmă de consultanță în branding și strategie. Din 2011 e asociat într-o companie de consultanță specializată în procese de transformare organizațională, de echipă sau individuală. Cosmin derulează și programe de team coaching pentru echipele executive ale unora dintre clienții săi, companii românești sau multinaționale. Predă un curs de leadership în programul de Executive MBA al Maastricht School of Management din București și unul de “Corporate Responsibility & Ethics” la EMBA-urile MSM din Azerbaijan, Iran și China. Cosmin a absolvit Asebuss, Programul de Executive MBA condus de University of Washington Business School în cooperare cu The Romanian-American Postgraduate School of Business.

Andreea Cimpoeșu

Team Coach pentru anul I și anul II

Andreea are peste 15 ani de experiență în diverse arii de business, de la general management și marketing la management operațional și financiar. A lucrat pentru companii precum Telekom, Xerox, Kaspersky Lab, 2Performant. Andreea are un MBA la Central European University, precum și două formări în coaching. Acum este consultant, trainer și coach certificat International Coaching Federation.

Monica Aliman

Team Coach pentru anul II

Monica a acumulat experiență în management, ocupând diverse funcții precum Administrative, Sales, Program, Key Account Manager, CEO pentru companii din varii industrii – agrochimică, ciment, marochinarie, media/advertising. A cochetat și cu postura de antreprenor cu o companie de Marketing Outsourcing și co-fondator al brandului Pain Plaisir, iar din 2019 a acceptat provocarea de a transfera cunoștințele despre performanța de echipă și în sistemul educațional, la nivelul studenților.

Dragoș Buzzi

Team Coach pentru anul I

După 3 multinaționale, Dragoș s-a hotărât să investească toată energia lui în educație primind invitația de a intra mai întâi în Universitatea Alternativă și apoi alăturându-se echipei EA- The Entrepreneurship Academy. Este specializat in life coaching, facilitator de învățare și designer de experiențe. Oferă consultanță în dezvoltare personală, organizațională și de asemenea organizează tabere de dezvoltare pentru noua generație.

Raluca Răschip

Team Coach pentru anul I

Raluca a condus echipe de vânzări, echipe de research și operaționale timp de 17 ani, în cadrul GfK. Cu background de marketing și research, are formare în Systemic Coaching și este coach certificat International Coaching Federation.

EXPERȚI care PREDAU

Colaborăm cu un număr de aproximativ 40 de experți care țin cursuri, mentorează și susțin studenții-antreprenori în învățarea lor și în dezvoltarea afacerilor. Dintre aceștia, menționăm câțiva mai jos:

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer for Critical Thinking @ Maastricht School of Management Romania

Mihai Bonca

Marketing Strategy & Brand Transformation Professional @ Brand Architects

Alina Bălan

Partner @ Design Thinking Society

Dragoș Gavrilescu

Co-founder @ Design Thinking Society

Joy Chan

Adjunct Professor & Financial Advisor @ Corvinus University of Budapest, Hungary / ESSCA Ecole de management, France

Anca Paliu Dragu

Deputy Director General @ E.ON Romania

Adrian Florea

Founder @ Trend Consult Group

Sergiu Neguț

Business Growth Expert @ Fintech OS

Adrian Stanciu

Associated Dean, Knowledge and Leadership @ Maastricht School of Management Romania

Tudor Stanciu

Co-founder @ Digital 2 Law

Peer Stoop

Executive Director @Team Academy International / Schoolvision International