Partener fondator

Partener burse

Sponsor

Susținători burse

Trendconsult

MSM

Fan Courier

ING

NN

CEO Clubs

Wargha Enayati

Mihai Marcu

Deloitte

7card

Propaganda

Pfizer

Ponderas/Regina Maria

B-Team

Autonom

Anonim

Fonduri Swimathon

Sponsori studenți

Cu peste un deceniu de experiență pe piața mondială a telecomunicațiilor, VOX CARRIER are ca activitate principală tranzitul de trafic de voce internațional. Modelul nostru de afaceri integrat ne permite să fim un furnizor unic de soluții și servicii complete și un partener de încredere pentru orice operator de telecomunicații. Viziunea noastră proactivă de expansiune a afacerilor este susținută de o echipă extrem de experimentată și pasionată, de actualizări tehnologice avansate și de relații pe termen lung cu parteneri din întreaga lume.

Sponsori

Autonom Rent a Car este cea mai mare firmă de închirieri maşini din România, având o acoperire naţionala de 41 de centre în 28 oraşe şi un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi.
Misiunea acestora este să ofere servicii ireproşabile de închirieri maşini, la preţuri oneste.

Bookster este o bibliotecă modernă care ajută companiile din România să-și susțină angajații în eforturile de dezvoltare personală și profesională. Prin parteneriatul cu Bookster studenții EA au acces la peste 30.000 dintre cele mai bune cărți, articole și studii de caz din lume – resurse esențiale în cadrul procesului de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.

Business Days este o platformă de informare, comunicare, educare şi generare de oportunităţi pentru antreprenori, manageri şi profesionişti din România şi Europa Centrală şi de Est, a cărui scop este acela de a dinamiza mediul de afaceri şi de a contribui semnificativ la crearea unei culturi antreprenoriale pe principii sănătoase şi durabile în ţara noastră.

Grecu și Asociații

Așa cum pe tabla de șah fiecare piesă are rolul și importanța sa, integrăm în strategia pe care o concepem pentru nevoile dvs variatele cunoștințe ale avocaților noștri specializați. Acordăm o deosebită atenție fiecărui pas pe care îl facem, în arii de expertiză precum: dreptul muncii, dreptul publicității, dreptul consumatorului, contracte și dreptul proprietății intelectuale.

Nomenius

Înca din 2006, clienții noștri spun că eficiența, transparența și modul de a comunica sunt elementele care ne caracterizează și diferențiază. Noi le mulțumim clienților pentru miile de mărci înregistrate cu noi până în prezent pe plan național, european și internațional.

Xerox România este subsidiară a Xerox Corporation unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră de peste 45 de ani pe piața locală este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, eficientizeze fluxurile de lucru cu documentele interne, să își crească productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici si mijlociicompaniilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia.Xerox România a fost prima companie din țară care a oferit soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele, din birouri de toate dimensiunile. În prezent, compania este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de servicii de management al documentelor și deține un portofoliu extins de echipamente de imprimare pentru mediul de birou, pentru utilizatorii individuali și echipamente de producție.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasă A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.