10 februarie 2020

Investește în viitorul tău – Vino la o facultate de realitate și noi îți aducem bursele care te susțin!

Investește în viitorul tău – Vino la o facultate de realitate și noi îți aducem bursele care te susțin!

 

La EA – The Entrepreneurship Academy, programul academic este diferit, încă de la început! O facultate modernă, unde înveți de la cei mai buni experți din business și nu numai, unde ai alături team coaches,  business coaches și mentori, unde tot ceea ce înveți este real și folosit pentru construirea propriei tale afaceri. 

O parte din timpul tău la facultatea noastră se desfășoară în experiențe în străinătate, în Learning Journeys – călătoriile unde mergi și vezi noi perspective, cunoști afaceri și antreprenori locali și aplici ceea ce înveți în dezvoltarea business-ului tău. Cum sună asta ca task pentru facultate? Acestea sunt doar câteva dintre avantajele de la EA – The Entrepreneurship Academy!

 

Pentru că îți propunem multe lucruri noi, vrem să îți aducem și moduri în care te susținem financiar să vii la facultatea noastră. Dacă ai motivație și aplici din timp, poți obține una din bursele pe care le oferim! 

 

Studenții înscriși* la EA – The Entrepreneurship Academy care au dificultăți materiale în a susține costul presupus de taxa de școlarizare, se bucură anual de sprijinul companiilor, al oamenilor de afaceri din România și al echipei de management a facultății și pot accesa mai multe modalități de finanțare (acestea sunt cumulative), astfel:

 

Bursele de susținere sunt destinate studenților care demonstrează, printr-o aplicație separată, că au o situație financiară foarte delicată. Aceste burse pot fi accesate doar în anul I, fiind oferite pe o perioadă de 4 ani, cu condiția ca anumite criterii academice să fie îndeplinite an de an. Bursele sunt cuprinse între 1.000 EUR/an și 50% din valoarea taxei anuale (în cazuri speciale, pot fi și mai mari). Pentru a aplica la o bursă de susținere, un candidat trebuie să își confirme locul prin plata depozitului.

 

Adeus Buhai este student în anul 2 la EA – The Entrepreneurship Academy și beneficiază de bursă pentru ambii ani. El ne-a relatat cum a fost experiența burselor și venit cu insight-uri de ajutor pentru următoarea generație de aplicanți:

 

„Eu am primit o bursă de 1500 euro / an din partea unei agenții digitale. Procesul de aplicare a fost unul interesant, au fost 4 firme care ofereau burse. Pentru fiecare, a trebuit să răspund la o întrebare într-un video de 3 minute. Cel puțin pentru primul an, știam că părinții mă pot susține în facultate, iar după aceea mă așteptam să încep să câștig singur bani din compania pe care am înființat-o în cadrul facultății. Dar am vrut, totuși, să încerc ceva mai mult de atât, să caut oameni care să creadă în mine și care să mă susțină financiar în această călătorie. Acesta a fost motivul pentru care am aplicat și am făcut tot ce e posibil pentru a obține o bursă la The Entrepreneurship Academy.

 

Acum, dacă mă uit înapoi, fără acea bursă, șansele erau destul de mari să nu mai fi putut să rămân în anul 2 la această facultate. Sunt, deci, extrem de recunoscător pentru The Entrepreneurship Academy, deoarece au facilitat acest proces de aplicare, dar mulțumesc și companiei care a crezut în mine și a ales să mă susțină prin bursă.

 

Tot ce rămâne de făcut este să dau tot ce e mai bun din mine și să demonstrez că această susținere nu a fost zadarnică.

 

Uneori e nedrept ca lipsa banilor să fie singura barieră între o persoană cu atât de mult potențial în mediul antreprenorial și o facultate ca The Entrepreneurship Academy, care oferă resursele și oamenii necesari accelerării procesului de dezvoltare a abilităților antreprenoriale. Așa că îi încurajez pe acești tineri să aplice pentru burse și le urez mult succes.

 

Luca Știrbăț este și el unul dintre studenții noștri care a aplicat și obținut bursa. L-am rugat să ne rezume această experiență, pentru următoarele generații de aplicanți:

 

„Imediat cum am auzit cât costă facultatea, am început să îmi caut o bursă. Inițial nu știam că se oferă în cadrul EA așa că am luat legătura cu mai mulți antreprenori din domeniul meu să văd dacă mă pot sponsoriza. Nu am reușit cu niciunul, așa că m-am orientat spre opțiunile oferite de facultate. M-am focusat atunci doar pe bursă, venită din partea ING, pentru care trebuia să pregătesc mai multe materiale: fișa cu notele mele din liceu, un video cu o temă specifică (în cazul meu, a fost „ce o să scrie despre tine în TIME Magazine peste 25 de ani”) și un eseu pe tema viitorului României și cum o să fiu parte din el.”Miruna și Alexandra sunt și ele parte din studenții care au primit bursă. Ele ne-au povestit totul despre această experiență în acest vlog: 

Pe lângă burse, poți folosi și aceste moduri de a-ți finanța taxa la facultatea noastră!

 

  • Obținerea sponsorizărilor individuale – acesta este un demers propriu al studentului care contactează diverse companii, antreprenori sau apelează la comunitatea din jurul său pentru a obține sponsorizarea taxei de școlarizare. EA – The Entrepreneurship Academy poate oferi la cerere sfaturi, cursuri și materiale ajutătoare în acest sens.
  • Participarea la competiții de strângere de fonduri – EA –The Entrepreneurship Academy facilitează participarea la Swimathon, un eveniment de strângere de fonduri pentru taxa de școlarizare. Studenții eligibili pentru participare sunt cei acceptați în sesiunile de admiteri din noiembrie, decembrie și februarie, care obțin certificatul de limba Engleză (vezi condițiile cerute de noi), până la data de 1 Aprilie a anului în curs.

 

Poți vedea mai multe despre cum este această experiență în vlog-ul nostru

 

  • Referral fee – studenții EA–The Entrepreneurship Academy primesc un referral fee atunci când vin cu recomandări pentru alți candidați care sunt acceptați și care, la rândul lor, își confirmă locul la facultate;
  • Student loans – studenții pot accesa un împrumut bancar FINS, prin care pot fi obținute sume cuprinse între 2.000 EUR și 50% din taxa de școlarizare cumulată pe toți cei 4 ani de studiu. Împrumutul devine rambursabil după absolvirea facultății, într-o perioadă de maxim 5 ani, pe durata facultății achitându-se doar o dobândă lunară. Pentru mai multe detalii și înscriere, consultați website-ul instituției partenere care acordă acest împrumut și luați legătura direct cu echipa de acolo: www.hellofins.com

 

După ce completezi formularul online și ești selectat, mai ai două etape ca să fii acceptat ca student antreprenor. Trebuie să participi și la un BootDay (partea practică a procesului nostru de admitere), unde ne cunoaștem și vedem modul în care rezolvi provocări reale. Poți citi mai multe despre BootDay și vedea următoarele date aici. Apoi, vei avea și un interviu 1-to-1 cu un expert din echipă și primi răspunsul final. 

 

Poți să mai aplici pentru penultimul BootDay de anul acesta până pe 23 februarie! Aplică acum pentru a-ți asigura locul și bursa! Ne poți scrie oricând dacă te putem ajuta sau dacă ai curiozități!

 

Mult spor în parcursul tău academic!