7 octombrie 2019

Hai la RIUF să ne cunoaștem!

EA-The Entrepreneurship Academy va fi prezentă la RIUF-The Romanian International University Fair la București, Cluj-Napoca, Iași și Constanța! RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud-Est, care reunește peste 100 de universități de top din peste 10 țări.

Iată calendarul:

  • 19-20 octombrie, București, Sala Palatului
  • 22 octombrie, Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalentă)
  • 24 octombrie, Iași, Palas Congress Hall
  • 26 octombrie, Constanța, Hotel Malibu

Ne vei găsi la standul EA – The Entrepreneurship Academy pe tot parcursul evenimentului. De asemenea, în cadrul RIUF București și Cluj-Napoca te invităm la sesiunile de prezentare și discuții interactive cu reprezentanții facultății:

  • Duminică, 20 octombrie, 11:20-12:00, la RIUF București (Sala Palatului, Sala A)
  • Marți, 22 octombrie, 13:50 – 14:30, la RIUF Cluj-Napoca (BT Arena, Sala A)

Hai să ne cunoaștem și să discutăm direct despre ce înseamnă să fii student-antreprenor la EA-The Entrepreneurship Academy, urmând programul de licență cu durata de patru ani. În acesttimp, vei gestiona afaceri reale, cu profit și cu tot ceea ce înseamnă organizarea lor de la idea generation la leadership.

Facultatea noastră este acreditată în Olanda, respectând sistemul de credite Bologna. Toţi studenţii (teampreneurs) primesc la finalizarea studiilor diplomă de licenţă în Administrarea Afacerilor, cu specializare Antreprenoriat, oferită de către Team Academy Olanda care poate fi echivalată în România la CNRED, conform Ministerului Educaţiei. Deci, faci în România școală ca afară!

Cu ajutorul know-how-ului primit de la experții facultății, studenții noștri dezvoltă singuri noi produse și servicii, fac vizite la companii și clienți, își aleg proiectele și livrează întreaga muncă, fiind asistaţi de business coaches, team coaches şi specialişti din diferite domenii de activitate.

În plus, în cei patru ani vei avea mai multe călătorii internaționale de învățare, în destinații precum Amsterdam, Silicon Valley, China, Brazilia sau Africa de Sud.

La RIUF îți vom spune exact cum poți parcurge procesul de admitere, ce oportunități de finanțare a studiilor există (între care și burse ce pot fi accesate doar în anul I, fiind oferite pe o perioadă de patru ani, cu condiția ca anumite criterii academice să fie îndeplinite an de an). În plus, în cadrul evenimentului vei putea întâlni și actuali studenți ai EA-The Entrepreneurship Academy care îți vor putea răspunde la toate întrebările. 

Nu uita să te înscrii la RIUF! Așteptăm să ne cunoaștem!