13 iunie 2016

Guests posts: George și Ciprian, studenți din toamnă la EA

George Moroianu și Ciprian Dudulea sunt prieteni buni, parteneri de afaceri și împreună au trecut de cele două etape de admitere la Entrepreneurship Academy. Până încep cursurile în toamnă, scriu despre experiența admiterii lor pe blogul EA.

“Dacă nu se deschidea EA în România anul acesta, foarte probabil nu am fi mers la nicio facultate. Nu eram potriviți și nimic nu ni se potrivea din lista restrânsă de facultăti românești pe care o aveam. De plecat în străinatate, slabe sanse întrucât implica un sacrificiu financiar pe care nu am fi fost dispuși să ni-l asumăm. De fapt, am fi făcut rost de bani, dar nimic nu părea să merite din moment ce facultățile de acolo urmau același pattern: prea mult timp petrecut în clase și prea puțin timp petrecut înțelegând realitățile practice ale lumii business-ului.

Ne doream un loc în care să învățăm despre afaceri dar în același timp să ne și permită validarea acestui know-how, pentru că mediul de business și piața în care te situezi nu dau doi bani pe cât de bun teoretician ești.

Ce ne-a atras la Entrepreneurship Academy sunt 2 lucruri: practicalitatea și profesorii. Să-ți deschizi propria afacere încă din prima zi și, în același timp, să fii înconjurat de antreprenori pur-sânge care să te învețe din greșelile lor este scenariul perfect.

Ambiția noastră este să validăm prin rezultatele noastre premisa că EA este, de departe, cel mai bun sistem de educație în business din țară.

Suntem puțini cei care avem ADN antreprenorial în România iar acum cineva a reușit să creeze, în sfârșit, contextul potrivit în care noi să ne putem servi țara. Ce mai așteptăm?!”

Ciprian Dudulea la BootDay#1

George Moroianu la BootDay#1

George Moroianu la BootDay#1