21 iunie 2016

Guest post: Tobias Dămăcuș, primul student la The Entrepreneurship Academy


Tobias la BootDay#1
IMG_0345

Tobias e din Timișoara și este primul student care a acceptat oferta noastră de admitere, după primul BootDay din luna februarie. Acum nu mai trebuie decât să ia Bacul și să înceapă cursurile în toamnă. Ce spune el despre prima experiență cu noi?

“În urma participarii mele la târgul de universități (RIUF), m-am întâlnit cu reprezentanții EA, care mi-au răspuns la întrebări, făcându-mă curios. Modul de învățare al The Entrepreneurship Academy (EA) este practic, duce la dezvoltarea inteligenței emoționale și te ajută să înveți din propria experiență (reușite și eșecuri). Așa că mi-am zis: De ce nu aș aplica?

Trecând de prima etapă a admiterii am fost invitat să particip la BootDay. Acolo am avut parte de un timp de calitate, unde am cunoscut oameni de la care ai ce învăța (cu impact pozitiv profesional ) care m-au întâmpinat cu căldură și m-au ajutat să văd faptul că afacerile sunt ceea ce vreau să fac mai departe. Obligativitatea înfințării propriului business în timpul facultății, știind că voi fi îndrumat de antreprenori de succes, m-a determinat să aleg EA.
Pentru cei care doresc ceva diferit ți practic în timpul studiilor universitare The Entrepreneurship Academy este alegerea potrivită.”

Vino și tu în următorul BootDay din 16-17 iulie și aplică aici!