24 iunie 2016

Guest post: Andreas Poletti, student acceptat la The Entrepreneurship Academy

Te-am obișnuit deja să ți-i prezentăm pe studenții acceptați până acum la The Entrepreneurship Academy ca să îi cunoști, să vezi cu cine ai putea fi coleg din toamnă și să te inspirăm în alegerea pe care o vei face atunci când vei da la facultate. Andreas a fost respins în primul BootDay pentru că nu a avut cea mai bună zi a lui, însă a cerut a doua șansă, iar după BootDay#2, a fost acceptat și a înțeles unde are de imbunătățit alături de colegii lui. De ce a ales el să se înscrie la noi la facultate și ce așteptări are de la noi, vezi mai jos.

IMG_0485IMG_0400

“Încă de când eram în clasa a 10-a mi-am dorit să merg pe o latură antreprenorială, începând împreună cu un prieten primul business pe care l-am avut vreodată. Apoi în clasa a 11-a m-am răzgândit, vrând să fac Dreptul, să devin avocat. Au mai fost mii de alte variante la care m-am gândit, iar până să aflu de The Entrepreneurship Academy, am fost extrem de nehotărât, de multe ori nu știam ce voi face cu viața mea. Ceea ce m-a făcut să aleg EA peste ASE sau orice altă facultate este atmosfera friendly, iar atunci când ajungi la ei știi ca nu înveți cu un profesor îngâmfat, ci mai mult cu un dascăl ce te îndrumă în viață. De asemenea, faptul că ei îmbină dezvoltarea personală cu învățământul este ceva unic în România, iar asta este o ofertă de neratat. Sunt convins că The Entrepreneurship Academy mă va pregăti pentru viitor mai bine decât orice altă facultate din țară și că o să fie genial. Ce vreau să zic e ca sunt sigur că voi avea the time of my life.”

Următoarele sesiuni de BootDay sunt în iulie și august, astfel: 16-17 iulie și 13-14 august pentru elevii care termină clasa a 12-a și studenți de anul 1 și anul 2 maximum. Aplică până pe 10 iulie și noi te sunăm în doar 24 h dacă te califici pentru BootDay. Vezi aici conditiile de admitere.