24 iunie 2019

Ești licean și nu știi dacă o facultate de business este sau nu pentru tine? Alege informat: hai la SparkWeek!

Pentru că începând cu liceul (și uneori chiar mai devreme) auzi frecvent sfaturi despre cât este de importantă alegerea facultății, nu vrem să îți  repetăm formulări care răsună deja în mintea ta. Îți spunem doar atât: încearcă să te informezi responsabil și să testezi experiențe legate de cariera la care visezi. Așa vei avea o imagine foarte clară în minte cu privire la viitorul tău.

Vrei să ai o carieră legată de domeniul business? Poți afla cum e timp de șase zile, la primul festival de antreprenoriat!

EA-The Entrepreneurship Academy se implică activ în informarea corectă și completă a tinerilor liceeni care visează să schimbe lumea prin proiectele lor. La sediul facultății au loc frecvent evenimente de tip Open Doors, sesiunile de admitere au loc pe tot parcursul anului și se organizează workshop-uri cu profesioniști din diverse domenii, la care liceenii au acces gratuit.

Ei bine, tot în întâmpinarea nevoilor tinerilor de a afla cum este să fii antreprenor, ce presupune să ai propria ta afacere, dar și cum arată o facultate modernă de business și ce se întâmplă acolo se va organiza între 26 și 31 august primul festival de antreprenoriat, Spark Week.

Spark Week înseamnă șase zile în care participi la workshop-uri susținute de experți, discuți cu antreprenori care s-au făcut remarcați la nivel național, vizitezi business-uri locale, interacționezi cu echipa EA-The Entrepreneurship Academy și ai parte de activități fun, printre care și un treasure hunt!

De ce să participi la Spark Week?

Îți vom da din start câteva cuvinte-cheie: profesioniști, afacerea ta, faci bani, inspirație, echipă și competențe.

În cele șase zile de festival vei avea ocazia să lucrezi chiar pe o idee reală de business cu care să faci bani și să experimentezi astfel o parte din ceea ce înseamnă să fii antreprenor sau student la EA-The Entrepreneurship Academy.

Totodată, vei discuta cu unii dintre cei mai apreciați profesioniști în domeniu (îi amintim acum pe  Alin Copîndeanu, CEO&Co-founder al business-ului Tudor Personal Tailor, Răzvan Crișan, CEO&Co-founder al M60 Group, Stelian Iacob, Chief Operations Officer al Therme București și Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business la festivalurile Untold și Neversea) de la care poți afla ce stă în spatele succesului. Mai mult decât atât, vei fi inclus în comunitatea de antreprenori și viitori antreprenori EA-The Entrepreneurship Academy.

La Spark Week vei cunoaște și alți tineri ca tine, dornici de a aduce schimbare și de a pune umărul la dezvoltarea comunității, așadar cine știe ce proiecte de impact veți putea dezvolta pe viitor în noua voastră rețea de cunoștințe! În plus, toate vizitele la business-urile locale îți vor aduce un plus de inspirație pentru proiectele tale!

Așadar, hai să afli ce înseamnă să fii un changemaker și nu uita să îți rezervi locul! Mai multe informații despre programul complet, alcătuit pe zile, al Spark Week, speakeri și alte detalii găsești aici.