21 martie 2019

EA- The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat și intraprenoriat din Europa de Sud-Est, va fi la RIUF, pe 23-24 martie

EA- The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei va fi prezentă la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud şi de Est.

Pe 23 și 34 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, membrii echipei EA- The Entrepreneurship Academy vor prezenta oferta de studiu și modelul educațional al facultății celor interesaţi de un program de licenţă în managemenul afacerilor.

Studenţi, membri din echipa de recrutare şi experţi ai EA – The Entrepreneurship Academy le vor oferi toate informaţiile de care au nevoie celor interesaţi să deţintă propriul business sau visează la o carieră în top şi middle management.

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei care are la bază un model educațional finlandez, dezvoltat de peste 20 de ani, în care studenții  învață business, creând și operând afaceri reale încă din primul an de studiu şi îmbinând studiul în România, cu cel de pe alte trei continente.

În prezent, există peste 25 de instituţii educaționale în întreaga lume care operează după acest model din ţări precum Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

Modelul educațional al EA- The Entrepreneurship Academy este predat de către experți și profesioniști cu renume din mediul de afaceri românesc și internațional

EA- The Entrepreneurship Academy oferă celor interesaţi de antreprenoriat şi intraprenoriat un program de licenţă de business, administrarea afacerilor, specializarea antreprenoriat.

Pe parcursul anilor de studiu studenţii sunt incluşi într-un proces de învățare bazat pe practică, unde administrarea business-urilor și învățarea se efectuează în echipe, operând afaceri reale, pentru a le dezvolta spiritul antreprenorial şi intraprenorial, autonomia, creativitatea, dialogul și simțul comunității.

Studenții antreprenori își vor împărți timpul între cursuri de administrarea afacerilor, marketing, economie, management sau vânzări și dezvoltarea unor business-uri profitabile. Totul se va face sub îndrumarea unor experţi, business coaches şi team coaches, care au foarte multă experiență practică de business, dar și de predare.

Printre studenţii EA – The Entrepreneurship Academy care au reuşit să-şi construiască propriile business-uri se numără şi Eduard Burghelia, care în anul 2018 a obţinut o investiţie de 80.000 euro pentru business-ul său – Confidas – sau Miruna Toanchină, care împreună cu Alexandra Butmălai deţin Fabrica de experimente, un business cu încasări de peste 40.000 euro.

De la Sala Palatului la Sediul EA. OPEN DOORS, o altfel de experiență de cunoaștere

Tot pe 23-24 martie, echipa EA-The Entrepreneurship Academy a pregătit un eveniment interactiv şi complet pentru toți cei care doresc să afle mai multe informații despre programul de licenţă de business şi administrarea afacerilor oferit, dar şi pentru cei care încă nu sunt hotărâţi dacă doresc să aleagă un program de studiu în business, management, marketing sau gestiunea afacerilor.

OPEN DOORS at EA – The Entrepreneurship Academy îi ajută pe cei interesaţi să păşească în culisele facultății și, împreună cu experții, studenţii și echipa de recrutare,  vor vorbi despre facultate, oportunități de studiu și despre ce înseamnă un mediu de business adevărat. Mai mult, programul include activități de autocunoaștere și competiții interactive cu premii.

Evenimentul se va desfășura în noul sediu al facultății de pe strada Semilunei, Nr. 4-6, din București. Sediul în sine reprezintă o experiență pentru tineri, deoarece spațiul EA – The Entrepreneurship Academy este unul inovativ unde imaginea clasică a sălilor de curs și cea a amfiteatrelor este înlocuită cu cea a zonelor de co-working sau de meeting-uri, în care culoarea și diversitatea se împletesc organic. Înscrierile pentru OPEN DOORS pot fi făcute aici.

Cei care nu pot ajunge la evenimentele din Bucureşti sunt aşteptaţi să se întâlnească cu echipa singurei facultăţi de antreprenoriat din Europa de Sud-Est la evenimentele RIUF din Timişoara (26 martie), Iaşi (28 martie) şi Braşov (30 martie).