5 martie 2019

EA – The Entrepreneurship Academy își așteaptă studenții într-o nouă locație începând cu luna martie 2019

  •       Noul sediu EA- The Entrepreneurship Academy București se află pe Strada Semilunei, Nr. 4-6  
  •       Începând cu luna martie, în noul spațiu se vor ține atât cursurile facultății cât și evenimentele dedicate antreprenoriatului și intraprenoriatului organizate de către EA- The Entrepreneurship Academy

EA-TheEntrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului își va muta activitatea într-un nou centru începând cu luna martie.

Noul Sediu al Facultății EA – The Entrepreneurship Academy va avea un design unic pentru mediul academic românesc

Activitatea academică și toate evenimentele organizate de facultate în direcția antreprenoriatului se vor desfășura de acum la noul sediu EA – The Entrepreneurship Academy de pe Strada Semilunei 4-6,  Sector 2, București.

Am urmărit crearea unui sediu de facultate neconvențional unde imaginea clasică a sălilor de curs și cea a amfiteatrelor să fie înlocuită cu zone de co-working sau de meeting-uri și unde spațiul flexibil și inovativ să stimuleze creativitatea și să încurajeze atât procesul de învățare, cât și pe cel de comunicare și creație.

Interiorul facultății este structurat pe 4 zone cu funcționalități și caracteristici unice: zonă de Classrooms, o zonă Co-working și Team Coaching, o a treia de Social & Leasure și o zonă de Meetings.

Cuvintele cheie pentru zona Social & Leasure sunt culoare și atmosferă casual . Este folosită cromatica solară care aduce o notă caldă întregului nivel.   Zona sălilor de curs este amenajată cu mobilier mobil și ușor de întreținut, care garantează un mediu confortabil și propice studiului. Zona de Meeting are un design modern, aerisit cu mobilier multifuncțional. La fel și cea de Co-working și Team Coaching.

Studenții EA- The Entrepreneurship Academy au produs mobilierul personalizat al noului sediu

Un lucru inedit a fost implicarea efectivă a studenților în procesul de amenajare al noului spațiu.  Astfel, ideea centrală a proiectului le aparține, conceptul inițiat chiar de studenții EA gravitând în jurul temei de spațiu și expansiune.

Mai mult chiar, cea mai mare parte din mobilierul personalizat a fost realizat de studenți de anul 1, cu noua lor firmă înființată, IAM Design. 

,,Ce este diferit la acest sediu de facultate este că studenții și-au adus aportul atât prin brainstorming de idei, cât și prin mobilier, design de tapet, printare tapet și colantare, iar ei pot aduce clienții lor în acest showroom, pentru a convinge cu munca pe care au prestat-o. Vă invităm cu drag la noi, în hub-ul nostru nou de educație.”, a declarat Oana Găucă, Program Manager EA- The Entrepreneurship Academy.

Designul și amenajarea sediului au fost făcute împreună cu antreprenori români de top  

Spațiul se concentrează pe nevoile studenților și pe crearea unui mediu de lucru și de învățare dinamic și practic. Am colaborat în cea mai mare parte cu antreprenori români, atât pe partea de design cât și la amenajări. Cei de la Decorfloor, lideri de piață pentru podele în zonele comerciale și rezidențiale și SOV Construct au executat lucrările la mochetă și poziționări iar mobilierul standard a fost realizat împreună cu firma românească Somproduct (producător  cu tradiție de saltele și importator de mobilier) și cu Techo, unul dintre liderii internaționali în mobilierul de birou.

Resursele și imprimantele vor fi furnizate în colaborare cu Dacris, iar ca servicii îi vom avea parteneri pe Nespresso și Mellow Drinks.