11 aprilie 2018

EA Story: Morph. Sound – 21 aprilie în Social Pub Brașov

MORPH. SOUND este un concept de petreceri care se concentrează pe calitate, având ca focus principal muzica techno. Proiectul este dezvoltat de o parte din studenții EA din anul I, din echipa UWE. La fel ca și la celelalte proiecte îi vom lăsa pe ei să se prezinte.

Care este obiectivul nostru principal? Aspirăm la o comunitate care împărtășește aceleași interese. Scopul nostru este să ajutăm oamenii să uite de stresul și de frustrările lor zilnice, dansând pe muzica pe care o iubesc în timp ce sunt înconjurați de prietenii lor.

Întregul concept a pornit din Onești, județul Bacău. Alegerea organizării evenimentului în acest oraș are ca scop popularizarea locațiilor de dimensiuni mai mici, dar cu cerere mare din partea clienților. Debutul acestuia a fost în data de 22 decembrie 2017, iar numărul participanților a ajuns la 700, aceștia fiind din Onești în principal, dar și din Bacău, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Brașov, Pitești și București. Următorul eveniment, sub numele de 21SVGs, va avea loc in data de 21 aprilie, de data aceasta în Brașov, locația Social Pub, având ca partener Desperados. 

În spatele evenimentului se află studenții noștri: Andreea Budan, Nastasia Ristea, Edi Mafteiu, Mihai Negrisan, Andrei Marcu, Mircea Mazuru și Vlad Chiriac.