16 martie 2018

EA Story: Morph. Creative Agency

În această ediție de EA Story am decis să lăsăm studenții să se prezinte. Morph este încă unul din business-urile studenților de anul I iar echipa din spatele lui este formată din: Mircea Mazuru, Nastasia Ristea, Vlad Chiriac și Andreea Budan. Textul le aparține.

”Agenție de creație” e singurul ”titlu” care poate cuprinde tot ceea ce vrem noi să facem. Am investit foarte mult timp în definirea identității agenției noastre. Ne-am dat seama că trebuie să cristalizăm faptul că vrem să facem social media advertising, research de piață, concepte de imagine, merchandising, product testing și organizare de evenimente. Astfel, am rămas la ideea de Morph. Creative Agency – o agenție care activează nu doar în publicitate sau în marketing, ci în ambele, încearcând să le îmbine în aceeași manieră în care conceptul de Mixed Media reușește să combine diferitele materiale folosite în artă.

Un prim “suvenir” al agenției noastre este explicarea paralelei dintre serviciile pe care le oferim și conceptul de Mixed Media. Datorită faptului ca Mixed Media reprezintă o opera de artă ce îmbină mai multe materiale, am ales acestă noțiune drept punct de referință al ideologiei agenției noastre.

                Echipa Morph este un amalgam de personalități, motiv pentru care suntem încrezători că vom reuși să îndeplinim orice fel de serviciu creativ ce ni se cere. De la oameni pur creativi, până la ahtiați după tehnologie, echipa noastră îi are pe toți și ne mândrim cu asta. Progresiv, fiecare dintre noi va ieși puțin în față, pentru a vă putea lăsa să vedeți cu cine ”aveți de-a face”. Ne-am făcut așa-zisa apariție pe Instagram, deci urmăriți-ne pe @morph_ca .