28 martie 2018

EA Story: Connect your Business, 16 April 2018 la OK Center

Connect your business este un eveniment public creat de studenții de anul I din echipa Hive. Va avea loc pe 16 aprilie 2018 la sediul OK Center Bucharest  de la ora 18:00 p.m. Prin acest eveniment studenții noștri intenționeză să provoace status-quo-ul, să le ofere tinerior antreprenori informații valoroase, mentorat, dar și oportunitatea de a-și construi relații autentice.

La fel ca și la articolul precedent îi vom lăsa să își spună povestea la persoana I.

“Sometimes you have to shut your mouth and just listen!” a fost sfatul primit din partea unui business consultant întâlnit în Amsterdam, în timpul primului learning journey. Pe parcurs am înțeles mult mai bine la ce se referea. Din 30 septembrie 2017 am testat 5 idei de afaceri, fiecare fiind generate de doleanțele oamenilor din jur. Ce ne-a determinat să lansăm seria de evenimente Connect your networking? Oamenii din jurul nostru, persoane care se plângeau de calitatea proastă a prezentărilor, încercările de a li se vinde în timpul evenimentelor la care deja trebuia să plătești un bilet și că nu există o organizație suficient de atractivă de tineri antreprenori.

Astfel, am început să mapăm punctele slabe și punctele forte pe care le puteam pune pe masă. Ne-am gândit cât de implicați am fi dacă am participa la mini workshop-uri de 40 de minute pe subiecte atent alese și nu la simple prezentări de 10-15 minute. Apoi, am vrut să rezolvăm problema vânzării. Credem că cei care vor să se promoveze printr-un eveniment trebuie să ofere o experiență memorabilă posibililor clienți, aceasta devenind regula numărul 1 pe care o aducem în fiecare discuție de parteneriat.

Am mers mai departe cu maparea și ne-am întrebat de ce are nevoie un tânăr antreprenor până în 35 de ani. După multe discuții am realizat că toți ne-am dori să luăm cina cu un antreprenor de succes care sa ne poată fi un mentor. Acesta este motivul pentru care organizăm o tombolă cu participanții evenimentului în care punem la bătaie ședințe de mentorat cu speakerii noștri. Desigur, achităm noi nota la final.

Ne dorim un mediu de oameni de afaceri tineri mult mai pregătit, conectat și integrat cu ceilalți. De aceea, invităm la evenimentele marca Connect your business toți antreprenorii, future makers, shakers, movers care vor să schimbe mediul din jur și să creeze o paradigmă mai prosperă.

Vino cu întrebări, noi îți oferim răspunsurile! Pentru înscrieri accesați ACEST link. Vă invităm cu drag la evenimentul Bizconect-Connect your business!