23 februarie 2018

EA Story: Activity Camp

Activity Camp este prima tabără din România dedicată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani care educă trei seturi de abilități: de dezvoltare personală, artistice și de descoperire a diversității limbilor și culturilor. Activity Camp este una din afacerile gestionate de studenții EA din anul I. În spatele acestei povești aflate la început de drum stau: Ana Petrică, Andreea Guran și Smaranda Vlad.

Tinerele noastre antreprenoare propun o tabără ca un joc destinată elevilor de ciclu primar și gimnazial în care copiii vor fi în competiție doar cu ei înșiși, nu cu ceilalți, și în care vor descoperi la ce sunt buni și către ce pot evolua. Vor învăța să fie toleranți cu semenii lor și vor descoperi, prin jocuri lingvistice diferite, cât de mare este lumea!

Prima acțiune va avea loc la Bran, în perioada iulie-august 2018, unde se va pune în mișcare ”de ce?”-ul din fiecare copil.
De ce Activity Camp? Pentru că acest program înțelege nevoia părinților de a îmbina  relaxarea cu provocările și tipurile de activități în vacanța copiilor. Consilierii Activity Camp sunt atenți la poveștile copiilor și îl prioritizează pe ”îi place să…” în schimbul lui ”este bun la…”.

Activity Camp este pus în mișcare de o echipă dinamică și cu experiență care va fi alături de toate cele 3 categorii implicate într-o tabără de succes : elevi, profesori și părinți!

Mai multe despre program puteți afla direct de la tinerele noastre antreprenoare: