17 martie 2020

Cum te ajută experții profesori să îți atingi potențialul maxim la EA – The Entrepreneurship Academy?

La EA – The Entrepreneurship Academy, procesul academic este diferit în mai multe moduri. De la axarea pe practică și rezultate concrete, până la profesorii experți care te susțin – modelul educațional pe care îl construim se bazează pe inovație! Hai să îți povestim mai multe despre el și cum te ajută această echipă!

 

Procesul de învățare EA – The Entrepreneurship Academy este orientat către atingerea unor obiective academice, profesionale și personale clare şi realizabile, fiind structurat sub forma unui program de licenţă cu o durată de 4 ani.

 

Facultatea este acreditată în Olanda, de către instituţia NVAO (echivalentul ARACIS din România), respectând sistemul de credite Bologna. Toţi studenţii (teampreneurs) primesc la finalizarea studiilor diplomă de licenţă în Administrarea Afacerilor, cu specializare Antreprenoriat, oferită de către Team Academy Olanda şi poate fi echivalată în România la CNRED, conform Ministerului Educaţiei.

 

La EA – The Entrepreneurship Academy, te sprijinim cu Team Coaches, Business Coaches și experţi calificați ca profesori, astfel încât procesul de învățare alături de ei să fie unul cât mai de impact! Alături de ei, vei învăța prin:

 

  • Programa educațională bazată pe 5 piloni: Leadership, Entrepreneurship, Integrated skill,s Creation & commercialisation, Team performance
  • Prezentări, cursuri și traininguri specifice susținute de experții naționali și internaționali pe subiecte precum Economie, Finanțe, Contabilitate, Management, Strategie, Marketing, Vânzări
  • Prezentări / conferințe / interacțiuni cu antreprenori de top din România și din străinătate
  • Toate oportunitățile aduse de rețeaua internațională Team Academy
  • Obiectivele de business și învățare pe care ți le setezi individual și cu echipa
  • Călătoriile internaționale de învățare (Learning Journeys)

 

Pe lângă obiectivele individuale de învățare (academice), studenții au și obiective financiare și de dezvoltare pe care și le setează în echipă, în sesiunile de team coaching. Încă din anul I, studenţii-antreprenori formează echipe de 10-18 persoane, sub îndrumarea unui Team Coach. Team-coaches te vor ghida și în călătoriile internaționale anuale de învățare, unde scopul este să înveți prin mediul nou lecții valoroase pentru dezvoltarea ta și a proiectului tău de business.

 

Cine sunt Team-Coaches pentru tine? Ilinca Păun – CEO EA – The Entrepreneurship Academy și fost CEO – Colliers International România, Cosmin Alexandru – Decan & Co-Founder EA – The Entrepreneurship Academy și fost CEO GfK România sau Andreea Cimpoeșu – International Coach sunt câțiva din experții care te vor ghida să îți atingi potențialul!

 

Dar cum rămâne cu Profesorii și Team Coaches de la The Entrepreneurship Academy? Colaborăm cu un număr de aproximativ 40 de experți care țin cursuri, mentorează și susțin studenții-antreprenori în învățarea lor și în dezvoltarea afacerilor. Aceștia sunt oameni de afaceri cu multiple experiențe antreprenoriale, cu responsabilități manageriale la cel mai înalt nivel și proiecte de impact, recunoscuți în România și la nivel internațional pentru competențele și realizările lor.  

Îi unesc pasiunea și dedicarea cu care susțin dezvoltarea antreprenorială sustenabilă în România. Mai mult, conform standardelor de acreditare, aceştia au experienţă de predare sau de training de minim 2 ani, înainte de a fi selectaţi ca parte din corpul expert al facultăţii. Lista experților este în creștere continuă. Mihai Bonca – Marketing Strategy & Brand Transformation Professional @ Brand Architects, Joy Chan – Adjunct Professor & Financial Advisor @ Corvinus University of Budapest, Hungary / ESSCA Ecole de management, France sau Sergiu Neguț – Business Growth Expert & Investitor sunt câțiva dintre experții care abia așteaptă să te cunoască și ghideze. Dar tu? Nu-i așa că ar fi super să înveți direct de la oameni cu experiență reală și pasiune?

 

Dacă vrei să descoperi mai multe despre cum îți accelerezi învățarea prin parcursul alături de experți și cum te ajută acest model educațional diferit, te așteptăm și la evenimentele noastre – special create pentru a-ți răspunde la toate întrebările! Studenții antreprenori și experții de la EA – The Entrepreneurship Academy sunt aici pentru a răspunde punctual și împărtăși cu tine experiența lor! Ne vedem (în online) la evenimentele noastre! Află mai multe și înscrie-te aici

 

Abia așteptăm să te cunoaștem și să îți auzim super-ideile! Ne vedem curând 👏😉