20 ianuarie 2016

Cum a fost la Start-Up Day?

Pe 16 ianuarie, peste 30 de liceeni si studenti din Bucuresti au participat la prima editie Start-Up Day.  Evenimentul a fost organizat de catre Aspire & The Entrepreneurship Academy pentru tinerii interesati sa exploreze antreprenoriatul ca optiune de cariera / viata. Pe parcursul unei zile foarte intense, participantii au avut ocazia sa interactioneze indeaproape cu antreprenori din diferite industrii si in etape diferite de dezvoltare.

Dupa un mic-dejun antreprenorial (de vorba cu Razvan Crisan – fondator al M60) ziua s-a deschis cu un workshop despre Lean Start-up sustinut de Dragos Nicolaescu si a continuat cu doua vizite la 7Card (in dialog cu Iulian Circiumaru – fondator) si la Pegas (in conversatie cu Alexandru Manda – fondator). Pranzul (tot antreprenorial si el) a fost oferit de Daniel Mischie la Hanu’ Berarilor.

Dupa-amiaza participantii au aflat cum isi pot porni o afacere in timp ce studiaza pentru o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor, urmand programul oferit de The Entrepreneurship Academy. Ultima parte a zilei a fost dedicata lucrului in echipa, participantii fiind antrenati in formularea unor solutii creative la provocarile curente cu care se confrunta antreprenorii pe care i-au vizitat in cursul diminetii.

 

  • Cine oparticipa la Start-Up Day?
    Evenimentul este organizat de The Entrepreneruship Academy, in parteneriat cu ONG-urile din Bucuresti si nu numai, pentru tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani, care doresc sa afle mai multe despre antreprenoriat.
  • Unde te poti inscrie la Start-Up Day?
    Dacă reprezinti un ONG si doresti sa participi impreuna cu restul colegilor, scrie-ne pe info@entreprenation.ro.

Daca ai între 17 si 21 de ani si vrei sa participi la urmatoarea editie Start-Up Day trimite-ne pe info@entreprenation.ro datele tale de contact si orasul in care doresti sa participi la eveniment.

 

Curand vom reveni cu noi detalii legate de urmatoarele editii Start-Up Day asa ca ramai cu ochii pe noi!