The Entrepreneurship Academy este construită în parteneriat cu Team Academy Netherlands și face parte din rețeaua internațională de școli Team Academy. Până în prezent avem testimonialele câtorva studenți EA dar și momente surprinse din experiențele lor de învățare. Alături de ei vă prezentăm și ce spun studenții de la Team Academy Netherlands:

 

“Am fost acceptată la 3 universităţi din Marea Britanie, una în Italia, şi aşteptam nerăbdătoare răspunsul din Franţa (alegerea mea iniţială), până să vă descopăr. Sora mea mi-a spus despre The Entrepreneurship Academy și imediat m-am lăsat cucerită de tot, după ce am devorat site-ul. Iar când am fost acceptată după BootDay, am realizat că nu vreau să mai plec.

„De ce să plec, dacă EA îmi oferă tot ce mi-am dorit de la o universitate?”. După experienţa interesantă, palpitantă şi „reală” din BootDay, am fost 100% sigură că la EA vreau să îmi petrec anii studenţiei.”

Teodora Iacob, studentă EA anul IV

 

“Dacă nu se deschidea EA în România, foarte probabil nu am fi mers la nicio facultate. Nu eram potriviți și nimic nu ni se potrivea din lista restrânsă de facultăti românești. Ne doream un loc în care să învățăm despre afaceri dar în același timp să ne și permită validarea acestui know-how, pentru că piața în care trăim nu dă doi bani pe cât de bun teoretician ești.

Ambiția noastră este să validăm prin rezultatele noastre premisa că EA este, de departe, cel mai bun sistem de educație în business din țară.”

George și Ciprian, studenți EA anul IV

 

 

„Am fost la o facultate de Computer Science în Olanda. Am stat un an acolo, iar apoi am venit înapoi în țară, la EA. M-a atras foarte mult felul în care învățăm aici. Programa este stabilită alături de studenți, iar fiecare curs este creat pe nevoile identificate în business-urile noastre din acel moment. De exemplu, în anul I, avem curs despre legislație și despre procesul de deschidere a unui SRL – exact în momentul în care ne deschidem firmele. Ideea de learning by doing este aplicată foarte bine la noi în facultate. Aici examenul propriu-zis e ținta de profit (money goal), iar lucrurile pe care le învăț în timp ce încerc să ating acest obiectiv nu le uit imediat după deadline. Eu nu-mi doresc să creez un business nou, cât îmi doresc să lucrez împreună cu părinții mei în compania lor. În EA găsesc mereu idei noi prin care aș putea inova în domeniul în care lucrez. Odată intrat în comunitatea EA, ai acces la absolut orice persoană importantă din lumea de business din România. Avem inclusiv întâlniri informale în care ne povestesc cum și-au pornit afacerile.”

Teodora Popa, studentă EA anul III

 

 

„Sunt student-antreprenor din 2018 la EA – The Entrepreneurship Academy și am ales această universitate pentru că mă săturasem de vorbe fără ca ele să fi e urmate de fapte. În clasa a X-a am auzit prima dată de EA, iar în clasa a XI-a eram deja acceptată la această facultate de realitate. Cu multă muncă, determinare, distracție, dar și cu ajutorul tuturor experților și al cursurilor de aici am reușit să-mi creez business-ul mult visat: BumbleBee Adventure Camps – o tabără de aventură și dezvoltare personală pentru copii.”

Crina Tache, studentă EA anul II