31 mai 2016

Admitere 16-17 iulie 2016

Dragă viitor student,

Fie că ești în toiul Bac-ului, fie ești în anul 1 deja la facultate și nu ești deloc mulțumit despre experiența ta universitară, noi îți spunem că ai nimerit bine pe pagina asta. Pentru că mai avem locuri în primul an la prima facultate de antreprenori din Sud-Estul Europei, în București. Iar următoarea sesiune de admitere este imediat după afișarea rezultatelor la Bac sau sesiunea de examene. Adică, sâmbătă 16 și duminică 17 iulie. Ca să vii relaxat că poți intra la noi la facultate. Și ca să pleci și mai liniștit apoi în vacanță. Aplică până pe 10 iulie.

Ce trebuie să faci:

  • să-ți încarci aplicația online aici, urmând pasii astfel: up-loadează datele personale, academice, o certificare internationala în limba engleză, răspunde la două întrebări la alegere în mini-eseuri și filmează-te răspunzând, tot în engleză, despre motivația ta de a veni la noi.
  • după aplicația trimisă, noi îți răspundem în 24 ore dacă te califici pentru următoarea etapă
  • după ce treci de etapa de aplicație on-line, te invităm BootDay, adică la 12 ore de provocare antreprenorială împreună cu alți candidați, în echipe, cu un Team Coach
  • după BootDay, primești în maximum 7 zile răspuns de acceptare sau de refuz de la membri de Board al EA

Vezi aici care e tot procesul de selectie.

De ce să vii la noi și nu în afară?

Îți răspunde simplu Sergiu Neguț, membru co-fondator și expert la The Entrepreneurship Academy:

“Cred că tocmai asta e problema pentru generația absolvenților de liceu de azi. Nu există școli dinafară și dinăuntru, ci școli bune și școli proaste. Școli care creează oportunități și școli care doar dau diplome. Rata șomajului în rândul tinerilor este uriașă în Europa, mult mai mare ca în România, iar ideea că o școală din afară este automat generatoare de oportunități rămâne doar un mit. Pentru noi obiectivul este de a facilita formarea unor antreprenori puternici, dinamici și etici, care să crească afaceri în jurul lor. Venim cu o metodologie verificată, cu diplome recunoscute emise de o facultate vest-europeană, cu implicarea didactică a unor oameni de afaceri de succes, cu vizibilitate și influență în mediul de afaceri românesc. Fără să fiu arogant, sunt foarte puține școli în lumea asta care pot promite așa ceva.”

IMG_0461