Taxe și costuri

  • Taxa de școlarizare pentru studenții care-și vor începe studiile în luna septembrie 2018 este 7.200 EUR/an, cuantumul rămânând fix pe perioada celor 4 ani de studii.
  • Din taxa de școlarizare vor fi acoperite inclusiv cheltuielile de transport și cazare în Amsterdam pe perioada celor 4-6 săptămâni de la începutul anului I. Studenții trebuie să-și acopere singuri cheltuielile cu mâncarea în această perioadă.
  • Costurile de transport, cazare și masă pentru pentru cele 4-6 săptămâni aferente călătoriilor de învățare din anii 2 și 3 în Sillicon Valley în SUA și într-o țară în curs de dezvoltare (Ex: Brazilia, Indonezia, China) și pentru cele 25 de săptămâni petrecute la Team Academy Netherlands în Amsterdam în anii 3 și 4 vor fi acoperite din profiturile realizate de către echipele de studenți pe parcursul anilor de studiu anteriori.

Burse

The Entrepreneurship Academy va pune la dispoziția studenților săi un program de burse de susținere în cuantum de aproximativ 274.000 EUR timp de 4 ani, fond oferit de ING Bank, partener fondator, de NN, cu cel mai mare fond de burse de susținere în valoare de 100.000 euro pe patru ani și de un grup de antreprenori români.

Regulament general

Procesul de aplicare la bursele de susținere începe imediat după ce un candidat a fost acceptat de comisia de admitere The Entrepreneurship Academy, după etapa de Boot Day. Fondul de burse se actualizează permanent și se comunică periodic studenților acceptați. Bursele active sunt disponibile AICI.

Fiecare candidat poate aplica la una sau mai multe burse de susținere, iar suma totală pe care o poate primi este de 3.000 euro timp de 4 ani.

Bursele de susținere sunt acordate de către companii și antreprenori români. Acestea pot fi între 1.500 și 3.000 euro pe an, timp de 4 ani.

Procesul de aplicare pentru bursele de 1.5000 euro cuprinde trei etape:

  • aplicantul alege bursele la care dorește să aplice;
  • realizează un video de maximum 3 minute, în limba engleză, în care răspunde la întrebarea pe care o primește de la companie sau de la antreprenorul care oferă bursa.
  • completează formularul online

Pentru bursele în valoare de 3.000 euro, pe lângă cele trei etape de mai sus, candidatul va completa formularul și cu veniturile părinților, emise de ANAF sau de angajatorul acestora. Ultimul pas constă într-un interviu final cu părinții aplicanților și echipa The Entrepreneurship Academy.

Formularul de burse este deschis doar candidaților care au fost acceptați de comisia de admitere după BootDay și este aici.