Costuri

  • Taxa de scolarizare pentru studentii care-si vor incepe studiile in luna septembrie 2017 este 6.500 EUR / an, cuantumul ramanand fix pe perioada celor 4 ani de studii.
  • Din taxa de scolarizare vor fi acoperite inclusiv cheltuielile de transport si cazare in Amsterdam pe perioada celor 6 saptamani de la inceputul anului 1. Studentii trebuie sa-si acopere singuri cheltuielile cu mancarea in aceasta perioada.
  • Costurile de transport, cazare si masa pentru pentru cele 4-6 saptamanii aferente calatoriilor de invatare din anii 2 si 3 in Sillicon Valley in SUA si intr-o tara in curs de dezvoltare (Ex: Brazilia, Indonezia, China) si pentru cele 34 de saptamani petrecute la Team Academy Netherlands in Amsterdam in anii 3 si 4 vor fi acoperite din profiturile realizate de catre echipele de studenti pe parcursul anilor de studiu anteriori.

Venituri

Studentii vor avea tinte de profit per echipa ca obiective esentiale in cadrul procesului de invatare. Obiectivele de profit per echipa sunt fixate la niveluri minimale de 1.500 EUR / membru in echipa in primul an, 2.500 EUR / membru in echipa in anul 2 si 5.000 EUR / membru in echipa in anul 3.

Burse

The Entrepreneurship Academy va pune la dispozitia studentilor sai un program de burse de merit si burse de sustinere in cuantum de 274.000 EUR timp de 4 ani, fond oferit de ING Bank, partener fondator, de NN, cu cel mai mare fond de burse de sustinere in valoare de 100.000 euro pe patru ani si de un grup de antreprenori romani.

Regulament general: procesul de aplicare la bursele antreprenoriale dar si la bursele de sustinere incepe imediat dupa ce un candidat a fost acceptat de comisia de admitere The Entrepreneurship Academy, dupa etapa de BootDay. Din momentul in care un candidat a primit scrisoarea de acceptare, are la dispozitie trei saptamani sa aplice la una sau la mai multe burse antreprenoriale si/sau de sustinere. In maximum 7 zile lucratoare de la trimiterea aplicatiei pentru burse acesta va primi un raspuns din partea comisiei de admitere.

Fiecare candidat poate aplica la una sau mai multe burse antreprenoriale si/sau de sustinere, iar suma totala pe care o poate primi prin intermediul burselor este de 3.000 euro timp de 4 ani.

Bursele antreprenoriale sunt acordate de catre companii si antreprenori romani. Acestea pot fi intre 1.500 euro/an timp de 4 ani si 3.000 euro pe an, timp de 4 ani. Procesul de aplicare pentru aceste burse cuprinde trei etape:

  • aplicantul alege bursele antreprenoriale la care doreste sa aplice;
  • realizeaza un video de maximum 2 minute, in limba engleza, in care raspunde la intrebarea pe care o primeste de la companie sau antreprenorul care ofera bursa.
  • completeaza formularul online pentru bursele antreprenoriale.

Burse antreprenoriale în valoare de 1.500 Euro

  • ING Bank susține viitorii studenți The Entrepreneurship Academy cu 11 burse anuale, timp de patru ani, în valoare de 1.500 Euro/bursa antreprenorială
  • Deloitte România oferă o bursă în valoare de 1.500 euro/an timp de 4 ani

Formularul de burse este deschis doar candidatilor care au fost acceptati de comisia de admitere dupa BootDay si este aici.

Burse de susținere în valoare de 3.000 euro

Wargha Enayati, fondatorul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA oferă o bursă în valoare de 3.000 euro/an timp de 4 ani.

Bursele de susținere: in valoare de 3.000 euro/an, timp de 4 ani se acorda in baza unui formular de aplicare pe care candidatul il completeaza dupa momentul in care a fost acceptat in The Entrepreneurship Academy. Bursele de sustinere se acorda pe baza de venit familial care sa fie in valoare de maximum 2000 lei/membru de familie, pe baza adeverintei de venit al ambilor parinti (tutori). Formularul este disponibil aici.