Pentru a deveni student la The Entrepreneurship Academy trebuie să parcurgi procesul de Aplicare & Admitere. Acesta  este structurat în trei etape:

 1. Completarea FORMULARULUI DE APLICARE aici: APPLY NOW!
 2. Participarea la un EA-BOOT DAY (o zi intensă de lucru în echipe pe un brief). De regula este organizat într-o vineri.
 3. Prezentarea la un INTERVIU. De cele mai multe ori are loc a doua zi după Boot Day, sâmbăta. Dacă nu reușesti să ajungi a doua zi nu-ți fă griji. Ne vom reorganiza pentru interviu săptămâna ce urmează pe Skype/ la tefon/ live la noi la sediu.

 

CALENDARUL DE APLICARE este organizat în jurul edițiilor EA-Boot Day. Evenimentele au loc la sediul EA din București tot timpul într-o zi de vineri și durează cel mai adesea între 08:30 a.m și 20:30 p.m. Pentru a participa la un EA-Boot Day aplicanții trebuie să completeze formularul de aplicare de pe site până cu cel tarziu o săptămână înainte de eveniment. Următoarea și ultima ediție din acest semestru este programată după cum urmează:

 

I. Ediția August 2018 – va avea loc pe 31 AUGUST cu termen de completare a formularului pe 26 august ora 23:59 p.m.

 

Formularul de aplicare include următoarele secţiuni:

 • Personal Details, adică acele date pe care trebuie oricum să le oferi atunci când te înscrii la o facultate.
 • Academic Details pentru că trebuie să ştim la ce liceu ai studiat, în ce oraş şi ce profil ai avut.
 • English Certification pentru că o parte dintre profesorii EA- The Entrepreneurship Academy sunt din afara României, iar cursurile vor fi susţinute în limba engleză (certificatul este obligatoriu la începutul studiilor; procesul de aplicare poate începe și fără el).
 • Document Upload unde trebuie să ataşezi foaia matricolă (pentru clasele a IX-XI-a dacă eşti încă elev şi pentru toţi cei 4 ani de liceu dacă ai absolvit), diploma de BAC, certificatul de engleză, și CV-ul. Toate aceste documente vor fi atașate dacă le ai disponibile în momentul aplicării. Dacă nu, vor trebui trimise până la începutul studiilor în toamnă.
 • Personal Statement care include două eseuri scurte şi un video. Pentru că vrem să ne arăţi cum eşti tu în realitate, cum gândeşti şi ce îţi doreşti să faci.
 • One last thing… cum ai aflat de EA-The Entrepreneurship Academy?

Candidații selectați în urma aplicațiilor din prima etapă vor fi invitați să participe la Entrepreneurship Boot Day, eveniment care le oferă oportunitatea de a experimenta modelul educațional al Entrepreneurship Academy, de a cunoaște profesorii și team coaches cu care urmează să lucreze pe parcursul celor 4 ani de studii și de a-și demonstra motivația pentru a deveni student și abilitățile de lucru în echipă. Începând cu 2017 organizăm Boot Days și pentru elevii de clasa a XI-a.

Aplici iar dacă ești acceptat, în clasa a XII-a te poți concentra doar pe bacalaureat și dacă e cazul, pe obținerea certificatului de limba engleză.

Cei selectați în urma Entrepreneurship Boot Day-ului vor primi decizii de admitere condiționate sau necondiționate în funcție de disponibilitatea tuturor informațiilor necesare la momentul realizării aplicațiilor. Candidaților care vor primi în prima fază decizii de admitere condiționate li se vor comunică ulterior deciziile de admitere necondiționate în momentul prezentării documentelor solicitate (ex: diplomă BAC sau/și un certificat de competență lingvistică).

Candidații cu decizii de admitere (condiționate sau necondiționate) vor avea la dispoziție 30 de zile să-și confirme locul în cadrul EA prin plata unui avans de 720 EUR din taxa de școlarizare a primului an.

Procesul de aplicare este unul continuu (rolling admission), iar dacă doreşti să participi la următorul BootDay trebuie să completezi formularul de aplicare până pe 26 august 2018. 

Notează-ţi şi tu cele mai importante date din procesul de aplicare:

 • Următoarea ediție EA-Boot Day (aferentă anului universitar 2018/2019) este programată VINERI, 31 AUGUST 2018.
 • IMPORTANT! Începând din octombrie 2017 au intrat în vigoare noile taxe aferente anului universitar 2018/2019. 
 • Ultimul Boot Day a avut loc pe  pe 27 IULIE 2018. Experienţa se va desfăşura periodic.
 • În termen de maximum două săptămâni de la participarea în BootDay, aplicanţii vor primi răspunsul nostru final şi vor putea să-şi rezerve locul ca student-antreprenor.
 • Din momentul primirii ofertei educaționale, locul este garantat 30 de zile. Deadline-ul pentru semnarea contractului de studiu și plata avansului pentru anul 2018/2019 este 30 august 2018.
 • Prima zi de şcoală la The Entrepreneurship Academy (anul universitar 2018/2019) este: 10 septembrie 2018

Pentru a fi la curent cu toate noutățile EA te invităm să ne cunoaștem și să ținem legatura pe Facebook.