Pentru a deveni student la The Entrepreneurship Academy trebuie să parcurgi procesul de Aplicare & Admitere. Acesta  este structurat în trei etape:

 1. Completarea FORMULARULUI DE APLICARE aici: APPLY NOW!
 2. Participarea la un EA-BOOT DAY (o zi intensă de lucru în echipe pe un brief de business). De regulă este organizat într-o zi de vineri.
 3. Prezentarea la un INTERVIU. De cele mai multe ori are loc a doua zi după Boot Day, sâmbăta. Dacă nu reușesti să ajungi a doua zi, interviul poate avea loc săptămâna ce urmează pe Skype/ la tefon/ live la noi la sediu.

CALENDARUL DE APLICARE este organizat în jurul edițiilor EA-Boot Day. Evenimentele au loc la sediul EA din București, în intervalul 08:30 a.m și 19:30 p.m. Pentru a participa la un EA-Boot Day aplicanții trebuie să completezi formularul de aplicare de pe site până cu aproximativ două săptămâni înainte de eveniment.

Notează-ți datele viitoarelor BootDays și vezi când ești disponibil să aplici:

14 decembrie 2018 cu termen de completare a formularului pe 6 decembrie ora 23:59 p.m.

15 februarie 2019 cu termen de completare a formularului pe 3 februarie ora 23:59 p.m.

Formularul de aplicare include următoarele secţiuni:

 • Personal Details, adică acele date pe care trebuie oricum să le oferi atunci când te înscrii la o facultate.
 • Academic Details pentru că trebuie să ştim la ce liceu ai studiat, în ce oraş şi ce profil ai avut.
 • English Certification pentru că o parte dintre profesorii EA- The Entrepreneurship Academy sunt din afara României, iar cursurile vor fi susţinute în limba engleză (certificatul este obligatoriu la începutul studiilor; procesul de aplicare poate începe și fără el).
 • Document Upload unde trebuie să ataşezi foaia matricolă (pentru clasele a IX-XI-a dacă eşti încă elev şi pentru toţi cei 4 ani de liceu dacă ai absolvit), diploma de BAC, certificatul de engleză, și CV-ul. Toate aceste documente vor fi atașate dacă le ai disponibile în momentul aplicării. Dacă nu, vor trebui trimise până la începutul studiilor în toamnă.
 • Personal Statement care include două eseuri scurte şi un video. Pentru că vrem să ne arăţi cum eşti tu în realitate, cum gândeşti şi ce îţi doreşti să faci.
 • One last thing… cum ai aflat de EA-The Entrepreneurship Academy?

Candidații selectați în urma aplicațiilor din prima etapă vor fi invitați să participe la Entrepreneurship Boot Day, eveniment care le oferă oportunitatea de a experimenta modelul educațional al Entrepreneurship Academy, de a cunoaște profesorii și team coaches cu care urmează să lucreze pe parcursul celor 4 ani de studii și de a-și demonstra motivația pentru a deveni student și abilitățile de lucru în echipă.

Dacă ești acceptat, fie la sfârșitul clasei a XI-a sau la începutul clasei a XII-a, te poți concentra doar pe Bacalaureat și dacă e cazul, pe obținerea certificatului de limba engleză.

Cei selectați în urma Boot Day-ului vor primi decizii de admitere condiționate sau necondiționate în funcție de disponibilitatea tuturor informațiilor necesare la momentul realizării aplicațiilor. Candidaților care vor primi în prima fază decizii de admitere condiționate li se vor comunică ulterior deciziile de admitere necondiționate în momentul prezentării documentelor solicitate (ex: diplomă BAC sau/și un certificat de competență lingvistică).

Candidații cu decizii de admitere (condiționate sau necondiționate) vor avea la dispoziție 30 de zile să-și confirme locul în cadrul EA prin plata unui avans de 750 EUR din taxa de școlarizare a primului an.

Procesul de aplicare este unul continuu (rolling admission) și datele acestora sunt afisate periodic.

Notează-ţi şi tu cele mai importante date din procesul de aplicare:

 • Următoarea ediție EA-Boot Day (pentru anul universitar 2019/2020) este programată VINERI, 14 decembrie 2018.
 • IMPORTANT! Începând din septembrie 2018 au intrat în vigoare noile taxe aferente anului universitar 2019/2020. 
 • În termen de maximum două săptămâni de la participarea în BootDay, aplicanţii vor primi răspunsul nostru final şi vor putea să-şi rezerve locul ca student-antreprenor.
 • Din momentul primirii ofertei educaționale, locul este garantat 30 de zile.
 • Școala la The Entrepreneurship Academy (anul universitar 2019/2020) începe în septembrie 2019

Pentru a fi la curent cu toate noutățile EA te invităm să ne cunoaștem și să ținem legatura pe Facebook.