Deși mai este până în septembrie, când The Entrepreneurship Academy își va deschide porțile pentru prima promoție de studenți, sunt deja câteva organizații din România interesate să susțină viitori EA teampreneurs.

bookster-logo
Bookster este o bibliotecă modernă care ajută companiile din România să-și susțină angajații în eforturile de dezvoltare personală și profesională.Prin parteneriatul cu Bookster studenții EA au acces la peste 30.000 dintre cele mai bune cărți, articole și studii de caz din lume – resurse esențiale în cadrul procesului de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.

Autonom Rent a Car este cea mai mare firmă de închirieri maşini din România, având o acoperire naţionala de 41 de centre în 28 oraşe şi un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi.
Misiunea acestora este să ofere servicii ireproşabile de închirieri maşini, la preţuri oneste.

chapter 4 romania
Chapter 4 Communications Romania și-a început activitatea în ianuarie 2012 ca subsidiară locală a rețelei regionale de agenții de comunicare Chapter 4,  și în România este parte a grupului de agenții GMP. Biroul din România este al șaselea birou local al rețelei Chapter 4, celelalte aflându-se în Serbia, Ungaria, Bulgaria, Macedonia, Bosnia-Herțegovina și fiind coordonate de la sediul central, aflat la Viena. Alături de acestea, prin intermediul partenerilor săi, rețeaua asigură servicii de comunicare de cea mai bună calitate în alte 10 țări din regiunea CEE/SEE. Astăzi, rețeaua de agenții Chapter 4 dezvoltă și administrează strategii de comunicare sustenabile pentru clienții săi și le oferă acestora experiență locală, servicii de cea mai bună calitate, metode consolidate de raportare, totul în termeni contractuali simpli și flexibili.

bizdays_logo_cmyk pt export-01
Business Days este o platformă de informare, comunicare, educare şi generare de oportunităţi pentru antreprenori, manageri şi profesionişti din România şi Europa Centrală şi de Est, a cărui scop este acela de a dinamiza mediul de afaceri şi de a contribui semnificativ la crearea unei culturi antreprenoriale pe principii sănătoase şi durabile în ţara noastră.


  

Grecu și Asociații

Așa cum pe tabla de șah fiecare piesă are rolul și importanța sa, integrăm în strategia pe care o concepem pentru nevoile dvs variatele cunoștințe ale avocaților noștri specializați. Acordăm o deosebită atenție fiecărui pas pe care îl facem, în arii de expertiză precum: dreptul muncii, dreptul publicității, dreptul consumatorului, contracte și dreptul proprietății intelectuale.

Nomenius

Înca din 2006, clienții noștri spun că eficiența, transparența și modul de a comunica sunt elementele care ne caracterizează și diferențiază. Noi le mulțumim clienților pentru miile de mărci înregistrate cu noi până în prezent pe plan național, european și internațional.