O să fim sinceri cu tine, de la bun început: The Entrepreneurship Academy nu e pentru oricine. Vestea bună e că după ce termini de citit pagina asta, o să știi dacă e pentru tine sau nu.

Vor fi 4 ani supercool, dar grei. Dacă-ți plac lucrurile obținute ușor, nu ne potrivim. Noi îți punem la dispoziție tot ce avem mai bun în materie de antreprenoriat, dar treaba o faci tu. Trebuie să-ți placă să tragi de tine ca să fii bun. Mereu mai bun.

Când vii la noi în prima zi nu ne așteptăm să știi lucruri. Dar ne așteptăm să vrei să le afli. Ne așteptăm să fii curios și nerăbdător. Să ai, așa, un fel de neastâmpăr. Să nu poți să stai ore întregi pe un scaun și să asculți baliverne. Să ceri informații clare, concise și relevante. Apoi să vrei să pui în practică repede ce auzi, să verifici dacă funcționează și cum. Să te întorci cu ce ai aflat și să vrei să afli mai multe.

Când o să-ți începi business-ul, la începutul primului an, nu ne așteptăm să-ți iasă din prima. Dar ne așteptăm să încerci până-ți iese. În engleză se numește „resilience”. N-are traducere în română pentru că nouă nu prea ne-a trebuit în istorie. Însă noi ne propunem să scriem istorie și cuvântul ăsta e un început bun. Descrie capacitatea cuiva de a-și reveni după un insucces la o stare mai bună decât cea de dinainte pentru că a învățat ceva din experiența cu pricina.

La noi n-o să fii singur. Așa e modelul educațional: vei lucra tot timpul în una sau mai multe echipe. Trebuie să-ți placă să dai. Dacă ești doar pe luat, întâlnirea noastră o să fie scurtă. Restul membrilor echipei te vor elimina din sistem și noi n-o să ne opunem. Înainte de orice, antreprenoriatul e despre capacitatea de a obține rezultate împreună cu alții. Asta presupune că e valoros pentru tine să oferi celorlalți ce au nevoie de la tine: timp, efort, energie, cunoștințe, sprijin. Toate ți se vor întoarce, dar trebuie să oferi primul.

Nu avem restricție de vârstă, dar am construit EA în principal pentru absolvenții de liceu care vor și educație la cele mai bune standarde internaționale și să-și construiască cariera în România.

Îi căutăm pe acei oameni care au inițiativă, care își urmăresc pasiunile, care iau decizii în funcție de valori și principii, care au curajul propriilor opinii (chiar și atunci când sunt împotriva curentului), care au bun simț, care muncesc mult și care sunt capabili de performanță.

Strict operațional, la începutul studiilor la EA trebuie să fi terminat liceul (diploma de BAC) și trebuie să ai o certificare a abilităților de comunicare fluentă în limba engleză (IELTS – Academic 6.5, CAMBRIDGE – CAE C, TOEFL – 79). Poți totuși începe procesul de aplicare și înainte ca cele două criterii de mai sus să fie îndeplinite. Începând cu 2017 organizăm evenimentele de aplicare (Boot Days) și pentru elevii de clasa XI.

Aplici iar dacă ești acceptat, în clasa XII te poți concentra doar pe bacalaureat și dacă e cazul, pe obținerea certificatului de limba engleză.

Acum spune-ne, te potrivești cu noi? Dacă raspunsul tau este da, atunci nu mai sta pe gânduri. Află care este procedura de aplicare și vezi cum poți deveni unul dintre studenții EA: