La finalul celor 4 ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, studenții The Entrepreneurship Academy vor primi o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat. Diploma va fi emisă de către Team Academy Netherlands (Stichting Schoolvision), acreditată în Olanda și recunoscută internațional.

Stichting Schoolvision înseamnă în limba română Fundația Schoolvision – numele din documente al Team Academy. La fel și pentru noi numele în acte este Fundația Entreprenation iar „numele de scena” este EA – The Entrepreneurship Academy.

Programul este acreditat în Olanda, de către NVAO, echivalentul ARACIS în România. Iată un link către site-ul NVAO legat de acreditarea programului: https://goo.gl/27FbCw

Având la bază filozofia Tiimiakatemia dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani, Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre / universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.